ANKARA / ETİMESGUT - Ağa Ceylan ilkokulu

Mrt

Okulumuz dördüncü sınıflarına yönelik olarak, rehber öğretmenimiz Melahat NALBANTOĞLU tarafından "Öfke Kontrolü "konulu seminer düzenlendi.

Mrt

Etimesgut İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde 2021-2022 eğitim ve öğretim yılı 2.dönem boyunca devam edecek bir proje başlatılmıştır.Bu projede siz velilerimizin katkısı çok önemlidir. Yapılacak faaliyetler sitemizden duyurulacaktır.Okulumuz öğrencilerinin yaptıkları afişler Etimesgut İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün sayfasında yayınlanmış ve sizlerin beğenilerine sunulmuştur.Oylama 16/03/2022 tarihine kadar açık kalacaktır.

Şbt

Okul müdürümüz Mehmet Selim Savaş ,müdür yardımcılarımız Filiz Karaçam ,Tarık Aydın ve veli ve öğrencilerimizle  Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü Eğitim Politikaları Daire Başkanı Sayın Fikret Yılmaz'ı ziyaret ettik.Okulumuzda yapılan çalışmalar hakkında bilgi sunduk.Kendilerine bize gösterdiği misafirperverlikten ve içtenliğinden dolayı sayın daire başkanımıza teşekkürlerimizi sunarız.